Papaya & Ginger oil, nu verkrijgbaar!

Kies jij ook voor papaya & ginger oil voor je haar?

Heb je last van droog haar wat niet bepaald in model te krijgen is? Dan is het tijd om hier iets aan te doen. Door te kiezen voor onze Papaya & Ginger oil is het voor jou mogelijk om je natuurlijke haargroei zo goed mogelijk te ondersteunen. Ben je benieuwd wat je kunt verwachten van papaja en gember olie en wat de grootste voordelen zijn? Neem dit artikel dan zeker even goed door, we hebben de belangrijkste informatie namelijk voor je op een rijtje gezet.

Maak kennis met papaja en gember olie

Goed, laten we maar eens beginnen bij het begin. Wat is papaja en gember olie precies vraag je je af? Zoals je wel aan de naam kunt zien is papaja en gember olie die gemaakt is van een combinatie van gember en papaya. Papaya s een speciale vrucht die met name in Zuid Amerika groeit. Deze vrucht komt van de meloenboom, het is dan ook gelijk verre familie. De papaja is voorzien van verschillende pitten. Het zijn deze pitten die gebruikt worden in de olie. Door deze fijn te malen komen alle voedingsstoffen vrij en krijgt de olie haar natuurlijke werking voor het haar.

De gember in de olie is afkomstig van de gemberwortel. Deze wortel staat al jarenlang bekend om de helende werking en de unieke smaak. De wortel wordt geweest of geperst waardoor alle zuren uit de wortel vrijkomen in de olie. Zoals je straks kunt lezen brengt dit veel voordelen met zich mee voor jouw haargroei. Naast deze twee stoffen zitten er toegevoegde natuurlijke stoffen in die de olie een heerlijke geur meegeven. Je kunt de olie gebruiken om je haar mee te wassen, maar je kunt het ook in laten trekken in je haar om het zo nog beter op te laten nemen. Het is dé aanwinst voor alle dames en heren die zelf hun haargroei op de best mogelijke manier willen ondersteunen.

De voordelen van de haarolie – waarom kiezen voor de olie?

Nu je weet wat Papaya & Ginger oil is en waar het precies van gemaakt wordt is het van belang om te kijken naar de belangrijkste voordelen van de olie voor jouw haar. Het belangrijkste ingrediënt is papaya. Volgens diverse onderzoeken en studies helpen de voedingsstoffen in papaja’s je om kaalheid te voorkomen. Kies je voor papaya olie dan is het mogelijk om het dunner worden van het haar in grote mate tegen te gaan. Daarnaast kan papaja oliehelpen bij de behandeling van een droge en schilferige hoofdhuid. Laat de olie ongeveer 30 minuten in je haar trekken en spoel het daarna uit. Omdat papaja rijk is aan mineralen, vitaminen en enzymen, werkt het als een natuurlijke conditioner. Dit zorgt er ook nog eens voor dat je haar zachter en gladder wordt.

Naast papaya heeft gember ook veel voordelen voor je haargroei. Gember bevat ruim 40 antioxidanten die je haar beschermen tegen de ouderdom. Deze stoffen verbeteren het uiterlijk van je hoofdhuid doordat zij schadelijke gifstoffen verwijderen en de bloedsomloop stimuleert. Hierdoor komen er meer voedingsstoffen in het haar terecht. Deze antioxidanten voorkomen schade door vrije radicalen en helpen bij het behouden van de jeugdige uitstraling van de huid. Gember bevordert tevens jouw doorbloeding binnen in de hoofdhuid. Het stimuleert hierdoor de haarfollikels en bevordert je natuurlijke haargroei. De vetzuren in de gember zijn dan ook echt van groot belang voor het behouden van je natuurlijke glans.

Zelf papaja en gember olie bestellen?

Door vandaag nog te kiezen voor onze papaja en gember olie ben ook jij in staat om je haar op de beste manier te ondersteunen. Dit zorgt niet alleen voor voller haar, maar ook voor een mooie natuurlijke glans. Neem snel een kijkje in het aanbod om te zien welke soort papaja en gember olie er op dit moment te vinden is. Naast de losse fles Papaya & Ginger oil is het ook mogelijk om te kiezen voor ons speciale pakket. Met dit combi pakket weet je zeker dat je niets tekort komt. Voor je het weet ben je voorzien van een prachtige volle haarbos die tenminste wel in stijl gebracht kan worden.

Hier vindt u ons pakket

Papaya & ginger oil
Ons pakket is nu beschikbaar!

You may also like

Bekijk alles
Example blog post
Example blog post
Example blog post