Hoe te gebruiken

Gebruiksaanwijzing Tonka & Slabriki Hair Food

Gebruik een kleine hoeveelheid over het gehele haar. Beste resultaten bij regelmatig gebruik. Bij zeer droog haar, kunt u onze hair food dagelijks gebruiken om uw haar te voeden. U zult bij regelmatig gebruik op zeer korte termijn merken dat uw haar niet meer droog aanvoelt. Als de conditie van uw haar verbeterd is, kunt ervoor kiezen om de hair food als wekelijks masker te gebruiken, minimaal een half uur laten intrekken op vochtig haar.


4A 4B 4C
Ook goed om te gebruiken met een droogkap; bedek het haar met plastic en laat minimaal 10 minuten intrekken. Of laat het intrekken in de nacht.

Ons advies is om de Hair Food en Pure Tonka 2/4 maal weeks te gebruiken

3A 3B 3C
Dit type haar neigt er eerder naar om vettig te worden. Kijk goed hoe de hair food reageert op uw haar. Is uw haarconditie goed? Gebruik de hair food dan als extra ‘boost’ voor uw washday (de dag voor dat het haar met shampoo gewassen wordt) Laat het in de nacht intrekken en style het haar daarna zoals u wenst.

Ons advies is om de Hair Food en Pure Tonka 1/3 maal weeks te gebruiken

1A tot 2C
Heeft u last van droog en/of stug haar? Dan kunt u dit product het beste 1 maal weeks gebruiken als masker. Masseer een kleine hoeveelheid over het gehele haar. Laat minimaal half uur intrekken en was het haar met shampoo.

Gebruiksaanwijzing Pure Tonka
Hoofdhuid Inmasseren met de tippen van de vingers. Ook goed om in combinatie te gebruiken met de hair food.

Gebruiksaanwijzing Papaya & Ginger Oil
1 a 2 maal daags inmasseren op de hoofdhuid.
Voeg enkele druppels toe aan uw favoriete haarmasker. Of meng het met onze Hair food

Bekijk ook onze tutorial:

VOOR EN NA

Heeft u vragen? Dan mag u ons natuurlijk altijd een e-mail sturen. Wij streven erna om deze zo spoedig mogelijk te beantwoorden. info@amazonbeauty.nl